top of page

Tiesitkö Kuntopantterista..?

Kuntopantterin Historia

kuntopantteri.png

Heinolan liikuntakeskus KuntoPantteri ky.

Yritys aloitti toimintansa heti Suomalaisen kuntosalikulttuurin ensimmäisessä isommassa aallossa tammikuussa vuonna 1993.

Ensimmäiset kaksi vuotta kuntokeskus toimi Viilukadulla, Tommolan kaupunginosassa.

Yrityksen perustivat Sirpa ja Vesa Airio. Vesa toimi alkuaikoina myös kuntosalilaitteita valmistavan Normann-konseptin parissa.

Vuonna 1995 KuntoPantteri löysi uudet ja toimivammat tilat Veljeskylästä, entisestä squash-hallista joka muokattiin palvelemaan kuntosalitoimintaa.

Airioiden muutettua pois paikkakunnalta, sai yritys myös uudet omistajat. Jaana ja Pertti Koskinen pyörittivät toimintaa seuraavat seitsemän vuotta.

KuntoPantterin viimeisin yrittäjävaihdos tapahtui 1.4.2002, jolloin nykyinen omistaja Jukka Savolainen astui vetovastuuseen.

untitled-9_edited.jpg

Aivan alusta lähtien yrityksen perusajatus on ollut tarjota laadukkaita kuntosali- sekä ryhmäliikuntapalveluita kaiken ikäisille ja kokoisille kuntoilijoille.

Kolmessakymmenessä vuodessa on koko kuntosalikulttuuri muuttunut Suomessa valtavasti. 

Ryhmäliikunnan merkitys KuntoPantterin toiminnassa on ollut aina hyvin merkittävä. Vuosien saatossa olemme saaneet nauttia monien huippuohjaajien ammattitaidosta.

Merkittävin rooli tässä on ollut koko ajan Miia Koskisella. Hän on rautaisella ammattitaidollaan organisoinut, kouluttanut ohjaajia sekä ohjannut suurimman osan ryhmäliikunnasta.

Vaikka KuntoPantteri on olemassa meille kaikille kuntoilijoille, ovat muutamat fitnesskilapilijat ja kehonrakentajat tuoneet salille mainetta fitnesspiireissä. Lukuisa määrä suomenmestaruuksia sekä kansainvälistä menestystä aina euroopanmestaruuteen asti ovat tuoneet vuosien varrella KuntoPantterille kiitosta ja tunnettuvuutta.

Yritys lähestyy siis kovaa vauhtia kunnioitettavaa 30-vuoden ikää. Merkittävin tekijä näin pitkässä toiminnassa ovat tietysti asiakkaat, treenaajia onkin paljon jo toisessa ja kolmannessakin sukupolvessa.

Kolmessakymmenessä vuodessa on KuntoPantterin kortteja myyty reilusti yli 7000 kappaletta ja huomiota ansaitseva asia tässä on se että, ensimmäisistä sadasta asiakkaasta meillä treenaa edelleen noin puolet.

Laadukkaat välineet, ammattitaito, hyvä palvelu sekä lojaalisuus molemmin puolin ovat tekijöitä joihin nojaamme jatkossakin.

Puhelinnumero

Seuraa meitä

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page